Product – Vitamines

Loading...

Beschrijving

Loading…

Supplement tegen overgangsklachten

Bij overgangsverschijnselen

 • Ondersteunt bij opvliegers
 • Ondersteunt bij wisselende stemmingen
 • Ondersteunt bij prikkelbare emoties

Inhoud: 60 Vcaps (Vegetarisch)

€ 0,49 p/s

€ 29,95

Beoordelingen
Beoordelingen

 • Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!
 • Verzendkosten vanaf: € 3,95
 • Gratis verzending bij een besteding vanaf NL € 35,- / BE € 50,-

Menopauze

Loading…

Beschrijving

Wat is Menopauze?

Menopauze van Vaud is een supplement dat helpt bij overgangsverschijnselen. De overgang, ook wel menopauze genoemd, is de levensfase waarbij een vrouw van een vruchtbare naar een onvruchtbare periode gaat. De eierstokken produceren minder van het hormoon oestrogeen, waardoor er klachten kunnen ontstaan zoals opvliegers, nachtelijk transpireren, vermoeidheid, stemmingswisselingen en lusteloosheid.

De gehele overgang kan wel zeven tot tien jaar duren. De overgang is geen aandoening, alhoewel u er wel veel last van kan hebben. Verder kunt u tijdens de overgang ook last hebben van andere symptomen zoals spierpijn, hartkloppingen, hoofdpijn, duizeligheid en pijnlijke borsten.

Wat veel vrouwen niet weten, is dat door de afname van vrouwelijke hormonen het risico op botontkalking (osteoporose) en hart en vaatziekten kan toenemen. Hierdoor kunnen rugklachten ontstaan en kan de kans op botbreuken toenemen.

 

Waarvoor dient Menopauze?

Het supplement Menopauze van Vaud is speciaal ontwikkeld voor vrouwen in de overgang, die last hebben van de meest voorkomende verschijnselen van deze levensfase. Menopauze zorgt ervoor dat u minder tot geen last meer kunt hebben van opvliegers, transpiratie, vermoeidheid en prikkelbare gevoelens.

Daarnaast kan Menopauze een positieve werking hebben op;

 • De aanvulling van vitamine
 • Draagt bij aan de activiteit van hormonen
 • Zorgt mede voor een goede weerstand
 • Het behoud van sterke botten
 • Ondersteunt een normale spierwerking
 • Bevordert de energiestofwisseling

 

Waarom Vaud?

Menopauze van Vaud is zorgvuldig samengesteld. Bij het produceren van het Menopauze supplement stond het tegengaan van de meest voorkomende verschijnselen voorop. Hierbij is een zorgvuldige combinatie gemaakt van verschillende vitamines, mineralen en kruiden. Daarbij zijn de bestanddelen zo op elkaar afgestemd dat het niet alleen de meest voorkomende verschijnselen aanpakt, maar het ook een positieve werkingen kan hebben op uw algemene gezondheid.

 

Waarschuwing (advies)

Bij voorkeur niet gebruiken tijdens zwangerschap, borstvoeding en soja allergie. Vermijd gebruik bij hormoongevoelige kanker.

 

Heeft u vragen over Menopauze? Neem gerust contact met ons op.

Samenstelling

Toepassing

Geadviseerd dagelijks gebruik: 2 Capsules per dag, met ruim water innemen. Bij voorkeur verdelen over de dag en tijdens een maaltijd.

Waarschuwingen: Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Bewaaradvies: Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Vragen? Neem contact met ons op

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.


Meer weten?
Meer weten?

Gerelateerde producten


Terug naar vitamines
Terug naar vitamines

Vragen? Neem contact met ons op

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.