Beste multi vitamine

Beste multi vitamine

Wat is de beste multi vitamine? Dit is een vraag die regelmatig wordt gesteld omdat men alleen de beste producten wilt gebruiken voor de gezondheid. Toch is het lastig om te bepalen wat het beste product is. In dit artikel worden verschillende onderwerpen besproken om te bepalen wat de beste multi vitamine is.

In dit artikel

Beste multi vitamine bepalen

Om te bepalen wat de beste multi vitamine is, zijn er een aantal aspecten waar rekening mee gehouden moet worden. Zo is de dosering onwijs belangrijk, de kwaliteit en de gemaakte gezondheidsclaims bij het product.

 

1. Controleer de dosering

Als eerste is het belangrijk om de dosering van het multi vitamine preparaat te controleren. Met de doseringen wordt de hoeveelheid van elke vitamine bedoelt. Zo toont onderzoek van de consumentenbond aan, dat een groot gedeelte van de geteste producten een zeer lage dosering vitamine D bevatte. In plaats van een geadviseerde dosering van 10 mcg (microgram) per dosering, bevatte het maar 1 mcg (microgram) per dosering. Door deze dosering heeft het product niet het gewenste en beloofde effect op de gezondheid en is hiermee misleidend.

 

2. De juiste kwaliteit

Daarnaast is het belangrijk om de kwaliteit van het product te controleren. Door de kwaliteit te controleren kan het beste multi vitamine preparaat worden gekozen. Het controleren van deze kwaliteit gaat gepaard met de verbindingen die gebruikt zijn voor de voedingsstoffen. Vaak is het, hoe goedkoper het product, des te synthetischer de verbindingen en des te minder de kwaliteit is.

 

3. Correcte gezondheidsclaims

Tot slot is de juiste formulering en het gebruik van de gezondheidsclaims erg belangrijk voor het bepalen van de beste multi vitamine. Gezondheidsclaims zijn uitspraken die over de gezondheid gedaan mogen worden van de European Food Safety Authority (EFSA). Deze richtlijnen zijn Europees vastgesteld om u als consument te beschermen tegen bedrijven die beweren producten te verkopen met gewenste effecten, terwijl dit niet correct is. Het is daarom geadviseerd om altijd (online) te controleren of de gezondheidsclaims juist gemaakt zijn met behulp van een disclaimer.

Multi Vitamine Support

  • Complete multivitamine
  • Hoge dosering
  • Benodigde aanvulling
  • 100% vrij
  • Zwitserse kwaliteit
  • Volgens Europese (EFSA) wetgeving
Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderwerp ‘Beste multi vitamine’ of product? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.