Het effect van vitamine D op de weerstand. Vitamine D staat dan wellicht minder bekend voor de weerstand als vitamine C, maar is net zo belangrijk voor uw afweersysteem. Deze vitamine heeft namelijk een positieve invloed op het immuunsysteem ofwel de weerstand.

 

Vitamine D voor de weerstand

Hoe dit precies werkt heeft te maken met de cellen in uw lichaam. Al deze cellen hebben hun een eigen afweersysteem. Noem het een soort schild die invloeden van buitenaf buiten houdt. Vitamine D helpt als het ware dat schild extra sterk te houden. Hierdoor wordt het makkelijker om indringers buiten te houden.

 

Algemene gezondheid

Naast dat vitamine D belangrijk is voor uw weerstand en hiermee uw immuunsysteem, heeft het nog vele andere positieve effecten op uw gezondheid. Zo heeft het onder andere een ondersteunende functie voor uw botten, spieren en celdeling. Kortom de voedingstof is onwijs belangrijk voor uw gezondheid.

 

Vitamine D tekort tijdens de herfst

Vele nederlanders hebben een tekort aan vitamine D, juist tijdens de herfst en winterperiode. Dit heeft er mee te maken dat u lichaam zelf vitamine D aanmaakt wanneer de zon op uw huid schijnt. Dit gebeurt tijdens deze periode van het jaar minimaal, waardoor er voor vele een tekort ontstaat. Terwijl de voedingsstof onmisbaar is voor uw gezondheid.

 

Vitamine D3 van Vaud

De vitamine D3 van Vaud bevat 75 mcg vitamine D en is hiermee bijna drie keer zo hoog als andere aanbieders. Daarnaast hebben wij de voedingsstof verwerkt in een kleine softgel die gemakkelijk in te nemen is. Ideaal voor diegene die moeite hebben met het innemen van tabletten en capsules.

 

Video: Effect vitamine D op de weerstand

In deze video wordt kort uitgelegd hoe het gezondheidseffect precies werkt.

 

Heeft u vragen of opmerkingen over dit onderwerp? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Aanbevolen Berichten

3 Reacties

  1. This piece of writing is truly a good one it helps new net viewers, who are wishing in favor of blogging. Noelani Vergil Xenos

  2. Ahaa, its good conversation about this paragraph at this place at this webpage, I have read all that, so now me also commenting at this place. Tiphany Marlow Duff

  3. Really informative article. Really thank you! Really Great. Marys Andrus Japeth


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.