Extra energie tijdens het sporten is voor vele een wens. Vaak kan een extra energie boost het duwtje in de rug zijn om het maximale uit jezelf te halen, wanneer men sport. Zo kan er net een extra rondje gelopen worden, of geeft het meer kracht tijdens het (thuis)sporten. Hiervoor kan het supplement Workout Boost een uitkomst bieden.

 

Het supplement Workout Boost

Workout Boost van Vaud is een sportsupplement dat uw fysieke prestaties ondersteunt*. Het werkzame ingrediënt cafeïne, zorgt namelijk voor extra energie tijdens het sporten. Hierdoor krijgt u een boost die uw prestaties ondersteunen. Het supplement is geschikt voor de beginnende en de ervaren sporter.

Naast het feit dat Workout Boost de fysieke prestaties ondersteunt, kan het voor vermindering van de perceptie van inspanning zorgen*. Het supplement kan door deze eigenschap een prestatieondersteuning creëren, doordat het begin van vermoeidheid kan vertragen*. Dit kan effect hebben op het mede verhogen van de trainingsintensiteit en de werksnelheid tijdens het sporten.

 

supplement workout boost

Bekijk Workout Boost hier

 

Extra energie tijdens het sporten

De effecten van Workout Boost kunnen vergeleken worden met de effecten van Pre-workout supplementen. Het grote verschil is dat bij het supplement Workout Boost van Vaud geen onnodige vulstoffen zijn toegevoegd. Deze vulstoffen kunnen namelijk negatieve effecten kunnen hebben op uw lichaam.

De ideale werking van Workout Boost ontstaat wanneer u 15 tot 30 minuten vóór het sporten het supplement inneemt. Gedurende de training zult u de werking van Workout Boost geleidelijk voelen. U voelt dat uw fysieke prestaties worden ondersteunt door de cafeïne*.

 

Voordelen Workout Boost

Het supplement Workout Boost van Vaud geeft een boost tijdens het sporten dankzij de hoge dosering cafeïne*. Wat Workout Boost van Vaud uniek maakt, is dat er geen gebruik wordt gemaakt van onnodige vulstoffen. Deze vulstoffen kunnen namelijk een negatief effect hebben op uw lichaam. Daarnaast bevat Workout Boost maar liefst 200 tabletten.

 

Video: Extra energie tijdens het sporten

In deze video wordt kort uitgelegd hoe het supplement precies werkt.

 

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderwerp of product? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

 

 

Disclaimer:

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie (EFSA).

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Your email address will not be published.