Gewichtstoename tijdens de feestdagen en het voorkomen ervan is voor vele een belangrijk punt tijdens de maand december. Juist omdat men tijdens kerst en nieuwjaar gemiddeld 1,7 kilo aankomt, en tijdens de gehele maand december bijna 4,2 kilo. Terwijl een van de meest voorkomende goede voornemens ieder jaar afvallen is. Daarom is het belangrijk om de gewichtstoename tijdens deze periode te voorkomen of minimaal te beperken. Deze tips kunnen u hierbij helpen.

 

1. Eet bewust

Het klinkt wellicht vanzelf sprekend maar bewust eten is ontzettend belangrijk, ook tijdens de feestdagen. Men is er namelijk niet van bewust hoeveel calorieën en vetten er in een gemiddeld hoofdgerecht tijdens de kerst zit. Nu is het ontzettend belangrijk om te genieten tijdens de feestdagen, maar wees ervan bewust wat voor voedingsstoffen er in uw eten zitten.

 

2. Alles met mate

Hiermee wordt gedoeld op de hoeveelheid eten en drinken dat geconsumeerd wordt tijdens de feestdagen. Vaak wordt er meer gegeten dan dat echt nodig is, met een té vol gevoel als gevolg. Belangrijk dus dat u zich niet laat misleiden, terwijl u eigenlijk al genoeg gegeten heeft. Op deze manier kunt u gewichtstoename tijdens de feestdagen voorkomen.

 

3. Beperk alcohol

Voor vele zijn de feestdagen niet compleet zonder een toast met een alcoholisch drankje. Toch is het goed om te weten dat alcohol niet alleen voor gewichtstoename zorgt, maar ook de vetverbranding vertraagd. Hierdoor wordt de gewichtstoename tijdens de feestdagen alleen maar bevordert. Ook bij de alcohol gaat het er dus om dat u bewust bent en alles met mate consumeert.

 

4. Compenseer tussendoor

Veel mensen eten ongezonder en meer dan gemiddeld, ook tussen de feestdagen door en dat is juist hetgeen wat de grootste oorzaak is van gewichtstoename tijdens de feestdagen. Geniet vooral tijdens de momenten dat u dat graag wilt, maar voorkom dit op de overige dagen in december. Heeft u een avond uitgebreid gedineerd, compenseer dat met een lichte maaltijd de volgende dag.

 

5. Break supplement

Het supplement Break van Vaud heeft de eigenschap om vetten aan zich te binden voordat ze opgenomen worden door uw lichaam. Deze zullen vervolgens via de natuurlijke weg uw lichaam verlaten. Dit supplement kan daarom uitkomst bieden bij het voorkomen van gewichtstoename tijdens de feestdagen.

Leestip:

 

Video: Gewichtstoename tijdens de feestdagen

In deze video wordt kort uitgelegd hoe het gezondheidseffect precies werkt.

 

 

 

Heeft u nog vragen op opmerkingen over het onderwerp ‘Gewichtstoename tijdens de feestdagen voorkomen’? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.