Een gezonde huid van binnenuit, het is een vraagstuk wat steeds vaker behandeld wordt door de vele effecten. Vele hebben te maken met een zogenoemde ‘ongezonde’ huid, waarbij uitslag en/of oneffenheden de overhand nemen. Hiervoor worden talloze crèmes en smeersels uitgereikt om de huid te herstellen. Echter is het veel belangrijker om te weten waar deze onzuiverheden precies vandaan komen, alleen op deze manier kan de oorzaak ingepakt worden en niet het gevolg. Een gezonde huid begint namelijk van binnenuit, het is als het ware een weerspiegeling van de gezondheid.

 

Gemakkelijk voorbeeld

Op het moment dat iemand veel alcohol heeft gedronken en daarbij ook nog eens ongezond heeft gegeten, is dit vaak te zien aan de gezondheid van de huid. Deze factoren hebben invloed op de wallen onder de ogen, de droogte van de huid en vaak oneffenheden die zich uiten als puistjes. Dit heeft er meestal mee te maken dat het lichaam een gebrek heeft aan de juiste voedingsstoffen om de huid en het lichaam gezond te houden. Dit is een gemakkelijk voorbeeld van het hebben van een ongezonde huid, die van binnen ontstaat.

 

Gezonde voeding

Het consumeren van gezonde voeding, om zo de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen, is erg belangrijk voor het hebben van een gezonde huid. De invloed van voeding dat hoog is aan vetten en suikers, veroorzaakt vaak puistjes en andere oneffenheden. Zo is een grote groep van de bevolking gevoelig voor het eten van chocolade voor het krijgen van een overtollige talgproductie. Het is dus belangrijk om gezonde voeding te consumeren rijk aan vitamines en mineralen, zo wordt de huid van binnenuit ondersteunt.

 

Invloed van water

Naast het eten van de juiste voeding, is het drinken van voldoende water is essentieel voor de algemene gezondheid van de mens, maar ook voor de huid. Door het drinken van water zorgt u ervoor dat uw huid gehydrateerd blijft, dit is belangrijk voor de conditie en de gezondheid ervan. Daarnaast zorgt het water voor de reiniging van het lichaam, wat het proces verder ondersteunt.

 

Vitamines voor een gezonde huid

Een ongezonde huid kan ook ontstaan door een tekort aan vitamines, mineralen en overige voedingsstoffen. Deze hebben namelijk een positief effect op de huid met ieder hun eigen functie:

  • Vitamine B helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit en levert een bijdrage in het gezond houden van de huid.
  • Vitamine C helpt bij de verzorging van de huid van binnenuit en draagt bij aan de vorming van collageen wat van belang is voor de huid.
  • Zink is misschien wel de allerbelangrijkste voor een gezonde huid. Zink ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en voor het behoud van normale structuur en functie van de huid.

 

Tips: Een gezonde huid van binnenuit

Er zijn verschillende supplementen ontwikkeld die bijdragen aan de gezondheid van de huid van binnenuit. Deze zijn rijk aan de juiste voedingsstoffen om ondersteuning te bieden aan de conditie, gezondheid en herstellend vermogen van de huid.

 

Skin Balance 365

Skin Balance 365 van Vaud is een supplement dat speciaal ontwikkeld is voor de huid. Zo helpt het bij het gezond houden van de huid 1. Hierbij is de structuur en de functie van de huid enorm belangrijk, dit zorgt er namelijk voor dat deze gezond en soepel blijft 1. Daarnaast heeft het supplement voor de huid nog een aantal essentiële functies:

  • Het draagt bij aan het herstellend vermogen van de huid 2
  • Bevordering van de pigmentatie in de huid 3

 

Skin Protect

Het supplement Skin Protect van Vaud is speciaal ontwikkeld ter bescherming van de cellen en weefsels in de huid 1. Het helpt namelijk de gezonde cellen in de huid te beschermen 1. Deze bescherming voor de huid is belangrijk omdat deze continu wordt blootgesteld aan invloeden van buitenaf, zoals oxidatieve schade en UV-straling.

 

 

Heeft u nog vragen op opmerkingen over het onderwerp ‘Gezonde huid van binnenuit’? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

 

Disclaimers:

1 Biotine, Niacine, Riboflavine, Vitamine A, Zink

2 Zink

3 Koper

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Your email address will not be published.