Glucosamine is een supplement dat speciaal ontwikkeld is voor de gewrichten. Uw gewrichten zijn ontzettend belangrijk, omdat ze als het ware het scharnier vormen tussen de botten in uw lichaam. Desondanks hebben vele last van pijnlijke gewrichten, vaak met slijtage als oorzaak van deze pijn. Zo hebben 1,5 miljoen Nederlanders last van pijnlijke gewrichten, blijkt uit onderzoek van de Volksgezondheid.

 

Pijnlijke gewrichten

Zoals eerder genoemd is de grootste oorzaak voor pijnlijke gewrichten slijtage. Het gewricht is niet daadwerkelijk versleten, maar de kwaliteit van het kraakbeen is minder geworden waardoor het dunner of zachter wordt. Hierdoor bewegen de botten minder soepel langs elkaar wat pijnlijke gewrichten kan veroorzaken.

 

Supplement Glucosamine voor gewrichten en kraakbeen

Naarmate u ouder wordt, kan de aanmaak van het kraakbeen in uw lichaam afnemen. Het is daarom belangrijk om de cellen en het weefsels van het kraakbeen te beschermen en zodoende slijtage voorkomen. Glucosamine dient ervoor om ondersteuning te bieden bij de opbouw van kraakbeen in de gewrichten. Daarnaast zorgt het supplement mede voor het soepel blijven van gewrichten. Dit heeft alles te maken met de toevoeging van Vitamine C, Mangaan, Koper en Vitamine D.

Leestip:

 

Glucosamine supplement van Vaud 

Het supplement Glucosamine van Vaud is speciaal ontwikkeld voor de gewrichten. Het supplement bevat een hoge concentratie glucosamine van 1500 mg, wat dient voor het kraakbeen in de gewrichten. Naast dit ingrediënt bevat het vele andere voedingsstoffen die dit proces van ondersteuning bevorderen. Het is dan ook zo dat Glucosamine van Vaud een van onze best verkochte producten is, juist tijdens de herfst en winterperiode.

 

Video: Glucosamine supplement voor gewrichten

In deze video wordt kort uitgelegd hoe het gezondheidseffect en product precies werkt.

 

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen over de griep tijdens de herfst- en winterperiode? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Aanbevolen Berichten

1 Reactie

  1. Ik neem op dit moment gebruik ik andere, maar zal die van Vaud ook eens uitproberen.


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *