De kwaliteit van de zaadcellen verbeteren kan voor vele belangrijk zijn. Bij 30% van de koppels waarvan zij niet binnen één jaar zwanger worden, heeft dit te maken met de vruchtbaarheid van de man. Mannen zijn vaak nooit helemaal onvruchtbaar, maar de kwaliteit van de zaadcellen is lager. Waar heeft dit mee te maken en hoe kan men de kwaliteit van de zaadcellen verbeteren?

 

Oorzaak lage kwaliteit

Een lage kwaliteit van de zaadcellen van de man kan veel verschillende factoren hebben. Voornamelijk omgevingsfactoren hebben een grote invloed op de vruchtbaarheid. Voorbeelden hiervan zijn roken, consumptie van alcohol, het gebruik van drugs, het gebruik van anabole steroïde, gebruik van bepaalde medicatie en een te hoge temperatuur van de ballen. Een gezond leefpatroon is daarom van essentieel belang voor de kwaliteit van de zaadcellen.

 

Kwaliteit verbeteren

Natuurlijk zijn er naast de vele factoren die een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van de zaadcellen, ook factoren die een positieve werking op de productie van de zaadcellen hebben. Namelijk;

  • Een gezond leefpatroon. Hierbij staat voorop dat u geen alcohol, drugs of sigaretten consumeert. Zoals eerder aangegeven heeft dit een negatieve invloed op de kwaliteit van de zaadcellen.
  • Voldoende beweging. Sporten is goed voor de gezondheid van de mens en hiermee de vruchtbaarheid van de man. Hierbij heeft ondergewicht en overgewicht een negatieve invloed op de beweeglijkheid van het sperma.
  • De juiste gevarieerde voeding. Het spreekt eigenlijk voor zich maar gezonde voeding is ontzettend belangrijk voor het verbeteren van de kwaliteit van zaadcellen. Vooral voeding met een dosering Seleen en Zink hebben een positieve invloed op de zaadcellen. Sperm Support van Vaud bevat een dosering Seleen en Zink.
  • Seks in de ochtend. Het hebben van gemeenschap in de ochtend heeft niet direct invloed op de kwaliteit van het sperma, maar wel op de hoeveelheid zaadcellen in het sperma. Daarom adviseert men om bij een kinderwens seks te hebben in de ochtend.

 

kwaliteit zaadcellen verbeteren

 

Supplement Sperm Support

Het supplement voor de zaadcellen (sperma) zijn goed voor de vruchtbaarheid van de man. Dit heeft te maken, zoals eerder genoemd, met de hoge dosering Zink en Seleen. Het supplement is ontwikkeld om de kwaliteit van van de zaadcellen te ondersteunen.

 

Heeft u nog vragen op opmerkingen over het onderwerp of over het product? Laat het ons gerust weten.

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *