Hoe verhoog ik mijn libido
Vaud_Logo_Digitaal

Redactie Vaud

1 min. leestijd

Hoe verhoog ik mijn libido? Het is een vraag die vele Nederlanders zich afvragen. Zo toont onderzoek aan dat 15% van de mannen en 20% van de vrouwen te maken hebben met een verlaagd libido. Ondanks dat dit geen medische aandoening is, is de wens naar het verhogen van het libido aanzienlijk hoog. Om te bepalen hoe het libido verhoogd kan worden, is het belangrijk om te weten wat de oorzaken zijn en wat het verschil is van het libido tussen mannen en vrouwen.

Oorzaken van een verlaagd libido

Het hebben van een verlaagd libido kan verschillende oorzaken hebben. Deze oorzaken kunnen per persoon variëren en hebben ieder hun eigen invloed op het verlagen van het libido. Daarentegen kan het ook een combinatie van verschillende oorzaken zijn die hiervoor zorgen. De meest voorkomende oorzaken voor het verlagen van het libido zijn:

  • Vermoeidheid. Dit is voor vele de grootste oorzaak voor het minder zin hebben in seks. Dit komt omdat de meeste mensen in de avond seks hebben, terwijl de vermoeidheid op dat moment de overhand neemt. Hierdoor valt men als het ware in een vast patroon.
  • Psyche. Onder de psychische oorzaken vallen; stress, faalangst en onzekerheid. Dit zijn factoren die grote invloed kunnen hebben op het libido.
  • Hormonen. Het libido heeft veelal te maken met hormonen in het lichaam. Zo zijn er hormonen die een positieve invloed uitoefenen, maar ook die een negatieve invloed hebben.
  • Medische oorzaken. Verschillende lichamelijk oorzaken en medicatie kunnen een negatieve invloed hebben op het verlangen.
  • Relationele problemen. Het hebben van onrust binnen de relatie, zoals ruzie, spanning en wantrouw kan grote gevolgen hebben op de zin in seks.

Verschil tussen man en vrouw

Verschillende onderzoeken tonen aan dat er weinig verschil is tussen het libido van mannen en vrouwen. Toch wordt er vaak gezegd dat mannen een hoger libido hebben dan vrouwen. Dit is niet helemaal juist. Vrouwen hebben echter wel meer nodig om het verlangen in seks op te wekken. Zo is het libido minder te sturen en zijn vrouwen meer gevoelig voor omgevingsfactoren. Kortom het libido van mannen en vrouwen is nagenoeg gelijk, alleen vrouwen hebben extra prikkels nodig om het verlangen te stimuleren.

Hoe verhoog ik mijn libido?

Het antwoord op de vraag ‘hoe verhoog ik mijn libido?’ loopt zeer uiteen. Zo zijn er verschillende productieve manieren om het libido te ondersteunen. De meest effectieve manieren worden hier beschreven.

  • Betere levensstijl. Om de eerste oorzaken van een verlaagd libido weg te nemen, is het belangrijk om een gezonde levensstijl aan te houden. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat sporten, goede nachtrust en gezonde voedingsstoffen bijdragen aan een verhoogd libido. Belangrijk dus voor uw fysieke, mentale en seksuele gezondheid.
  • Natuurlijke supplementen (Libido Support). Daarnaast zijn er supplementen ontwikkeld om het libido van de man en de vrouw te verhogen. Het supplement Libido Support ondersteunt de behoefte van seksuele verlangens. Het voordeel hiervan is dat het product natuurlijk is en hierdoor geen negatieve bijeffecten vertoont.
  • Goede seksuele omgeving. Het klinkt wellicht logisch, maar het hebben van een goede seksuele omgeving is onwijs belangrijk. Hiermee wordt gedoeld op een prettig gevoel met de persoon waarmee u seks heeft, de opbouw hiernaartoe, de ruimte waar dit gebeurt en de seksuele prikkels die u ontvangt.
  • Libido verhogen door eten. Een onderzoek van de Universiteit Texas geeft antwoord op de vraag: Hoe verhoog ik mijn libido? Zo bevat chocola, voedsel met vitamine C, kruiden, nootmuskaat en oesters stoffen die het libido ondersteunen.

Supplement Libido Support

Een van de manieren om het verlangen naar seks te ondersteunen, is door het gebruik van het supplement Libido Support. Zoals eerder aangegeven is dit een volledig natuurlijk product wat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Deze pillen, of wel capsules, bevatten het ingrediënten Maca dat het verlangen naar seksuele prikkels ondersteunt. Daarnaast geeft het energie tijdens het hebben van seksuele prestaties en het vergroot het uithoudingsvermogen.

Aanbevolen artikelen:

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderwerp of product? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.