Hoe voorkom ik rimpels?

Het hoort bij het leven en bij het ouder worden, namelijk: het ontstaan van rimpels. Ondanks dat het voor vele geen prettige bijkomstigheid is ontkomt men er niet aan. Toch is het prettig om te weken hoe u rimpels en huidveroudering voorkomt of op zijn minst tegen kan gaan. In deze blog worden een aantal tips gegeven om rimpels te voorkomen. Wilt u eerst weten hoe rimpels of huidveroudering ontstaat lees dan deze blog.

 

Hoe-voorkom-ik-rimpels-blog-Vaud

 

Roken is funest

Het allerbelangrijkst om rimpels te voorkomen is om niet te roken of te stoppen met roken. Roken veroorzaakt rimpels, dit komt door het zuurstoftekort, het afbreken van collageen en elastine en door het inhaleren ontstaan er rimpels rond de mond. Voorkom rimpels door nooit te beginnen met roken of te stoppen met roken.

 

Verzorging van binnenuit

Om de huid van binnenuit te verzorgen is het belangrijk om de juiste voedingsstoffen en ingrediënten tot u te nemen. Het voedingssupplement Anti-Aging Collageen van Vaud is een voedingssupplement voor de verzorging van de huid, het haar en de nagels. De combinatie van krachtige antioxidanten en kruiden zorgen voor de juiste ondersteuning en een jonge uitstraling. Zo zorgt het mineraal Zink voor glanzend haar, een gezonde huid en sterke nagels.

Niet te veel zon

De zon speelt een hele grote rol bij rimpels en huidveroudering. Wanneer u regelmatig in de zon zit en/of onder de zonnebank gaat, heeft dit veel invloed op de vorming van rimpels. Het is daarom belangrijk om niet al te veel in de zon te zitten en als u dat wel doet, zich goed te beschermen met een zonnebrand met SPF factor. 

 

Verzorgende crème

Het gebruiken van een verzorgende crème op de huid is erg belangrijk. De crème hydrateert de huid en zorgt voor de verzorging van het oppervlakte. Daarbij zorgt de crème vaak alleen voor een tijdelijke verzorging en daarom is het belangrijk om de crème dagelijks te gebruiken. De goede verzorging voorkomt rimpels.

 

Wilt u weten hoe rimpels ontstaan? Klik hier.

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het voorkomen van rimpels? Laat het ons gerust weten.

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Your email address will not be published.