Trans Resveratrol
Trans resveratrol is een antioxidant dat voorkomt in de schil van sommige druivensoorten. Het is goed voor de hartgezondheid en helpt bij het verteren van voedsel. Trans resveratrol zit in rode wijn, blauwe wijn en sterke drank. Als je te weinig trans resveratrol binnenkrijgt, kun je last krijgen van vermoeidheid of een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.
Artikelen in deze categorie
- Chitosan
- 5-HTP
- Betaine HCl
- Betasitosterol
- Bioperine ®
- Bromelaine
- Cafeïne
- Chlorella
- Choline
- Chondroitine Sulfaat
- Citrus Bioflavonoiden
- Co-enzym Q10
- Collageen
- D-mannose
- Digezyme(r)
- Digezyme®
- DMAE
- FOS
- Glucosamine
- Groenlipmossel
- Hyaluronzuur
- Inositol
- Lecithine
- MSM
- PABA
- Papaya
- Peptan B
- Silybum marianum
- Trans Resveratrol
- 5 HTP: werking, bijwerkingen en ervaringen
- Chlorella: alles wat u moet weten
- Collageen in voeding
- Collageen supplement
- Collageen bijwerkingen en advies
- Collageen poeder ervaringen
- Collageen tabletten
- D Mannose: blaasontsteking, bijwerkingen en ervaringen