Klaarkomen uitstellen

Het klaarkomen uitstellen kan essentieel zijn voor iemand zijn of haar seksleven. Maar hoe kan je het uitstellen? Hoelang kun je niet klaarkomen? En met behulp van welke technieken of tips? In dit artikel worden verschillende onderwerpen besproken die antwoord geven op deze vragen.

Klaarkomen uitstellen

Voor een gedeelte van de bevolking is ‘te snel’ klaarkomen een belemmering tijdens het hebben van seks, voornamelijk bij mannen. Hiervoor kan het uitstellen van het klaarkomen een uitkomst bieden. Zo zijn er verschillende manieren om het klaarkomen te kunnen uitstellen, verschillend voor mannen en vrouwen.

Klaarkomen uitstellen man

1. Knijp technieken

Klaarkomen uitstellen? De eerste manier om het klaarkomen uit te stellen bij een man, is om net onder de eikel te knijpen bij het gevoel van bijna klaarkomen. Op dit moment verlaat het bloed de eikel, waardoor prikkels in de zenuwen afnemen.

 

2. Gedachte verzetten

Ook het verzetten van de gedachtes naar iets wat niet met seks te maken heeft kan helpen bij het uitstellen. Ondanks dat dit gemakkelijk klinkt, hoeft dit in de praktijk niet even gemakkelijk te zijn.

 

3. Drukpunt perineum

Daarnaast is het drukken op de perineum een goede manier om het klaarkomen uit te stellen. De perineum bevindt zich tussen de teelballen en de anus bij een man en dit drukpunt zorgt voor het afnemen in het verlangen naar klaarkomen.

 

4. Uitstellen penetratie

Ook het uitstellen van het hebben van penetratie, waarbij de penis in de vagina of anus gaat, helpt om het hoogtepunt uit te stellen.

 

5. Masturbatie vóór de seks

Klaarkomen uitstellen? Het helpt om te masturberen vóór het hebben van seks. Hierdoor wordt de druk van seksuele prikkels om klaar te komen verlaagd en is de drang minder groot. Wanneer voor de seks al een hoogtepunt is bereikt zal de erectie daarentegen minder hevig zijn.

 

6. Spieren bekkenbodem trainen

Tevens helpt het trainen van de bekkenbodemspieren bij het onderdrukken van de ejaculatie. Deze spieren kunnen bijvoorbeeld getraind worden door te stoppen met plassen tijdens het urineren.

 

7. Verandering positie

Ook de verandering van positie tijdens de seks kan bijdragen aan het uitstellen van klaarkomen. Sommige posities hebben namelijk een grotere invloed op het ervaren van prikkels op de penis dan anderen.

 

8. Verdovende gel

Daarnaast zijn er verdovende gels en crèmes verkrijgbaar die de prikkels op de penis kunnen onderdrukken tijdens het hebben van seks. Echter is deze werking niet wetenschappelijk onderbouwd.

 

9. Medicatie (doktersrecept)

Ook kan er gebruik gemaakt worden van medicatie op doktersrecept. Dit is een medicijn tegen depressies waarbij langzamer klaarkomen een bijwerking is. Het is hierbij erg belangrijk om de voordelen goed op te wegen tegen de nadelen.

 

10. Supplementen

Tot slot kunnen supplementen uitkomst bieden om het klaarkomen uit te stellen bij een man. Het gaat hierbij om 100% natuurlijke supplementen die bijdragen aan de seksuele prestaties, zonder dat deze bijwerkingen hebben.

Shop gerelateerd aan klaarkomen uitstellen

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderwerp ‘Klaarkomen uitstellen’ of product? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *