Skip to content

Klantenservice

Onze Vaud Klantenservice staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Misschien staat uw vraag op deze pagina, dan helpt dit u direct verder. Zo niet, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gebruik

Onze producten zijn luchtdicht verpakt in een potje met speciale coating aan de binnenkant. Hierdoor wordt de kwaliteit en houdbaarheid van de inhoud zo goed mogelijk bewaard gebleven. Het is geadviseerd om de producten bij kamertemperatuur en droog te bewaren. Altijd buiten het bereik van kinderen houden.

Neem het supplement (capsule, tablet, poeder) in met een glas water. Indien het een zuigtablet of kauwtablet is, is het geadviseerd om deze in te nemen zoals aangegeven.

Aan de onderkant van de verpakking staat een houdbaarheidsdatum, ook wel THT-datum genoemd. Deze datum staat voor de ten minste houdbaar datum tot.

Onze Vaud producten zijn verantwoord gedoseerd, zodat het de juiste voordelen heeft voor de gezondheid. Daarnaast wordt er ook gelet op de verantwoorde dosering in combinatie met overige Vaud producten. Mocht u twijfelen of u te veel van een bepaalde voedingsstof binnen krijgt? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Hieronder vindt u een aantal tips om het innemen van de producten gemakkelijker te maken:

  • De meeste tabletten van Vaud hebben een breuklijn, zodat deze gemakkelijk door te breken zijn. Hierdoor kan deze in delen worden ingenomen.
  • Houdt uw hoofd naar beneden als u slikt in plaats van naar achter.
  • Drink voldoende water of eet iets om het product mee weg te spoelen.

Contact opnemen

Staat uw vraag er niet bij? Of wilt u liever contact opnemen met een medewerker van de Vaud klantenservice? Ons team staat u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden (op werkdagen 08:30-17:30).