Lactase pillen

lactose pillen

Lactase pillen kunnen ondersteunen bij een lactose intolerantie. Maar wat doen lactase supplementen precies? Hoelang werkt een pil? En hoe kies je het juist product. In dit artikel worden verschillende onderwerpen besproken die te maken hebben met lactase supplementen.

In dit artikel

Wat doen lactase pillen?

Lactase pillen bevatten lactase en dat is een enzym dat van nature voorkomt in het lichaam. Dat enzym zorgt namelijk voor de afbraak van lactose in merkproducten. Lactose is een melksuiker dat in een groot gedeelte van de melkproducten voorkomt. Helaas hebben mensen die een tekort hebben aan lactase, problemen met het verwerken van lactose in de spijsvertering. Op dat moment kunnen lactase pillen ondersteuning bieden.

Hoelang werkt een lactase pil?

Bij het gebruik van de meeste lactase supplementen, is het geadviseerd om vlak voor de maaltijd een pil in te nemen. Het supplement bevat genoeg lactase om de desbetreffende maaltijd te verteren. Daarnaast zijn er ook verschillende aanbieders die adviseren om de pillen consequent te gebruiken waardoor er een lactase balans in de spijsvertering ontstaat. Beide manieren kunnen een juiste ondersteunende functie hebben.

Hoeveel lactase pillen?

Om antwoord te geven op deze vraag, is het altijd geadviseerd om de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van het supplement aan te houden. Dit zorgt voor een juiste, veilige en optimale werking. Bij het supplement Lactase Support is het geadviseerd om drie maal per dag 1-2 capsules te gebruiken bij voorkeur vlak voor de maaltijd. Dit zorgt voor de gewenste werking.

Welke lactase pillen?

Om te bepalen welke lactase pillen het meest geschikt zijn voor uw gezondheid, kan het belangrijk zijn om rekening te houden met verschillende aspecten:

  1. De oorsprong – Het is geadviseerd om bij de aanschaf van het desbetreffend supplement te kiezen voor een 100% natuurlijke oorsprong, omdat dit beter wordt opgenomen door het lichaam.
  2. De kwaliteit – Ook is het belangrijk om de kwaliteit van het product te waarborgen. Dit kan met behulp van de voedingsstoffen en verbindingen die gebruikt zijn bij de ontwikkeling van lactase pillen. Vaak is het hoe goedkoper het product, des te lager de kwaliteit. Dit kan het gewenste effect verminderen.
  3. Juiste gezondheidsclaims – Om de consument te beschermen, is er een Europese regelgevingontwikkeld om te voorkomen dat aanbieders onjuiste beweringen maken over het product. Het is belangrijk dat de juiste gezondheidsclaims worden toegepast bij de beschrijving van de pillen.

Lactase Support

  • Complete enzymformule
  • Voor de spijsvertering
  • Bij lactose consumptie
  • 100% natuurlijke oorsprong
  • Zwitserse kwaliteit
  • Volgens Europese (EFSA) wetgeving
Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderwerp ‘Lactase pillen’ of product? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Your email address will not be published.