Populaire goede voornemens voor het jaar 2022. Ieder jaar rond deze tijd stellen 80% van de Nederlanders hun goede voornemens op. Deze variëren van de meest uiteenlopende varianten. Toch zijn er dit jaar een aantal voornemens waar velen zich in 2022 op zullen gaan focussen. Een overzicht van populaire goede voornemens 2022:

 

1 . Afvallen 

Het staat bij vele ieder jaar op het lijstje van goede voornemens. Misschien dit jaar belangrijker dan ooit, aangezien de corona-kilo’s er bij vele nog niet vanaf zijn. Daarin tegen is uw lichamelijke gezondheid onwijs belangrijk, zo is dit jaar gebleken. Niet voor niets dat deze met kop op nummer één staat.

Tip: Break – vermoeilijkt vet opnamen

 

2. Focus op geluk

Het jaar 2020 heeft vele diepte punten gekend, keer op keer. Het is dan ook voor vele belangrijk om juist in 2022 meer te focussen op de gelukkige momenten in het leven. Dit kan in vele verschillende manieren gevonden worden en is onwijs belangrijk.

 

3. Gezonder leven

Zoals al aangegeven is onze gezondheid het aller belangrijkste wat er is. Nu is er gebleken dat dit ook het meest kwetsbare is. Daarom is een populaire goede voornemen van 2022 om gezonder te leven. Gezond eten, bewust bewegen en ook de mentale gezondheid is hierbij erg belangrijk.

 

4. Stoppen met roken

Stoppen met roken is onmisbaar in de opsomming van populaire goede voornemens van 2022. Juist omdat men er steeds bewuster van wordt dat deze gewoonte ontzettend schadelijk is voor de gezondheid. Daarin tegen zijn ruim 200.000 mensen gestopt met roken tijdens Stoptober 2020.

 

5. Minder sociale media

Vele betrappen zichzelf er op, namelijk het uren door de telefoon of tablet scrollen. Zo stijgt ook ieder jaar het aantal ‘sociale media’ uren per Nederlander. Niet gek dat ook dit goede voornemen in de lijst staat.

 

6. Meer geld sparen

Ook dit jaar hoort het populaire goede voornemen voor 2022 over geld sparen in de opsomming. Onderzoek blijkt uit dat de men dit voornemen kiest omdat zij tijdens de maand december meer geld uitgeven dan gewoonlijk. Hierdoor is de drang naar meer geld sparen groter.

 

7. Minder piekeren

Naast het voornemen van gezonder leven, past het voornemen minder piekeren er dit jaar goed bij. Ondanks dat het voor vele makkelijke gezegd dan gedaan is, zorgt minder piekeren voor een betere nachtrust, spijsvertering en beter geheugen.

Tip: Rhodiola Stress, ondersteunt tijdens stressvolle situaties

 

8. Meer bewegen

De laatste op de lijst van populaire goede voornemens van 2022 is uiteraard meer bewegen. Ondanks dat de sportscholen momenteel gesloten zijn, is het belangrijk om creatief te zijn om toch aan de dagelijkse beweging te komen.

 

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderwerp ‘Populaire goede voornemens 2022’? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *