Populaire supplementen van dit moment, januari 2021. Het nieuw jaar is van start gegaan en voor vele betekend dat de focus op gezondheid als begin van het nieuwe jaar. In deze opsomming staan vijf uniek Vaud producten die momenteel hoog gewaardeerd worden door u als consument.

 

Populaire supplement van dit moment – januari 2021:

 

1. Vitamine D3

Het populairste supplement van dit moment is Vitamine D3. Deze vitamine heeft vele ondersteunende effecten op de gezondheid. Zo speelt het een rol bij het immuunsysteem, de ondersteuning van spieren en botten, de celdeling en de opname van calcium. Toch heeft bijna 70% van de Nederlandse bevolking een vitamine D tekort tijdens de winterperiode. Terwijl deze voedingsstof onmisbaar is voor uw gezondheid.

Leestip:

 

2. Multi Vitamine Support

Een ander populair supplement van dit moment is de Multi Vitamine Support. Dit is een uitgebalanceerd multi preparaat wat 25 verschillende vitamines, mineralen en kruiden bevat in een juiste hoge dosering. Met één tot twee capsules per dag geeft dit een voldoende aanvulling op uw dagelijkse voedingspatroon.

 

3. JoJo-effect Support

JoJo-effect Support is een supplement dat speciaal ontwikkeld is om het jojo-effect te voorkomen. Het is een populair product voor men die zich bezig houdt met het verliezen van gewicht, maar geen last wilt hebben van de zogenoemde gewichtcyclus. Het zorgt voor een duurzame manier van afvallen, waarbij de focust ligt op het verliezen van vetweefsel en het behouden van spieren 1.

Leestip:

 

4. Vitamine C Forte

Vitamine C Forte is het gehele jaar een populaire supplement, maar gedurende de eerste maand van het jaar meer dan gemiddeld. Dit heeft er mee te maken dat deze vitamine onmisbaar is voor de gezondheid. Zo zorgt het mede voor een goede weerstand en bevordert het de energiestofwisseling.

 

5. Rhodiola Stress

Als laatste op deze lijst staat het supplement Rhodiola Stress. Dit voedingssupplement wordt gebruikt tijdens stressvolle situaties. Het ondersteunt uw lichaam bij het aanpassen aan emotionele stress, fysieke inspanning, heeft een gunstig effect bij vermoeidheid en hoofdpijn veroorzaakt door stress en ondersteunt de gemoedstoestand 2.

 

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderwerp “Populaire supplement van dit moment, januari 2021” of de producten? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

 

Disclaimer:

  1. CLA
  2. Rhodiola Rosea

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *