Een supplement voor na het drinken van alcohol. Op deze zin wordt maandelijks bijna 4200 keer gezocht via de zoekmachine van Google. Hiermee kan er geconcludeerd worden dat de wens naar een supplement voor deze desbetreffende momenten populair is. In dit artikel leest u alles over het product en wat voor effect het op uw lichaam heeft.

 

Effect van alcohol op de lever

De lever heeft een belangrijk effect op het herstel na het drinken van alcohol. Dat is bij de meesten een bekend gezondheidseffect. Zo wordt de alcohol naar de lever getransporteerd, nadat het is opgenomen in het bloed. Hier wordt vervolgens 90% van de alcohol afgebroken met behulp van enzymen. De laatste 10% verlaat het lichaam door zweet, urine en adem. Uw lever is dan ook van groot belang voor de afbraak van alcohol.

 

Supplement na het drinken van alcohol

After Alcohol (Detox) is een supplement dat ondersteuning biedt aan de gezondheid van de lever 1. Deze ondersteuning is van groot belang wanneer uw lichaam bezig is met het verwerken van de alcohol, en hiermee de afvalstoffen. Juist omdat uw lever 90% ervan verwerkt, is dit orgaan onmisbaar bij het herstel na het consumeren van alcohol.

Zo bevat het supplement onder anderen de ingrediënten Silybum Marianum en Curcuma Longa. Deze dragen bij aan deze ondersteuning en reinigende werking van uw lever *.

 

Voordelen After Alcohol supplement

Het supplement voor na het drinken van alcohol, After Alcohol (Detox), is zorgvuldig samengesteld met de krachtigste ingrediënten om de beste werking te realiseren. De combinatie van de ingrediënten Silybum Marianum, Curcuma Longa en BioPerine® zijn uniek voor de ondersteuning van de lever *. Juist na het drinken van alcohol. Daarnaast is het supplement 100% plantaardig en daarom geschikt voor zowel veganisten als vegetariërs.

 

Video: Supplement na het drinken van alcohol

In deze video wordt kort uitgelegd hoe het gezondheidseffect precies werkt.

 

 

Heeft u nog vragen op opmerkingen over het onderwerp ‘Supplement na het drinken van alcohol’? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

 

 

Disclaimer:

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

1 Silybum Marianum en Curcuma Longa

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.