Supplement tijdens een ongezonde maaltijd, zodat de vetopname in het lichaam beperkt kan worden. Het is een enorm populair product, namelijk een supplement dat Chitosan bevat. Alhoewel het supplement de laatste jaren steeds bekender werd, bestaat het al ruim 150 jaar. Het is natuurlijk niet voor niets, de stof heeft namelijk verschillende effecten op het lichaam.

 

Chitosan als vetbinder

De werkzame stof in het supplement voor een ongezonde, en vaak vetrijke maaltijd, is chitosan. Deze stof heeft namelijk de eigenschap om (verzadigd)vet uit voeding aan zich te binden. Hierdoor voorkomt het dat het vet opgenomen wordt door het lichaam, waarna het verteerd zou worden. Uiteindelijk zal het vet via de natuurlijke stoelgang het lichaam verlaten.

 

Supplement tijdens een ongezonde maaltijd

Omdat chitosan deze eigenschap heeft, is deze stof verwerkt in verschillende supplementen. Deze worden dan ook voornamelijk gebruikt wanneer men een vetrijke maaltijd consumeert. Met als gevolg dat deze vetten niet opgenomen zullen worden door het lichaam. Voor vele een uitkomst wanneer men toch wilt genieten van een maaltijd die niet past in hun (gezonde) voedingspatroon.

 

Chitosan voor het cholesterol 

Naast het gezondheidseffect dat chitosan de vetopname moeilijker maakt, heeft het ook invloed op het cholesterol gehalte. Zo is het goed voor het cholesterol gehalte in het bloed, bij een dagelijkse innamen van 3 gram chitosan. Daarom kan een supplement met chitosan uitkomt bieden voor 25% van de Nederlanders tussen de leeftijd 30 t/m 70, met een verhoogd cholesterol.

 

Supplement Break van Vaud

Break van Vaud is hét perfecte supplement tijdens het eten van een ongezonde maaltijd. Het supplement bevat dan ook 1500 mg chitosan per dag dosering. Daarnaast wordt er alleen gebruikt gemaakt van de hoogste kwaliteit van de stof, om zo de werking het beste te kunnen garanderen.

 

Video: Supplement tijdens een ongezonde maaltijd

In deze video wordt kort uitgelegd hoe het gezondheidseffect precies werkt.

 

 

Heeft u nog vragen op opmerkingen over het onderwerp of product Break? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.