VaudMember

Naast losse bestellingen kunt u ook voor VaudMembership kiezen. Dat is een service die periodiek producten bij u thuis bezorgt. U bepaalt zelf de leverfrequentie.

VaudMembership

VaudMember

Naast losse bestellingen kunt u ook voor VaudMembership kiezen. Dat is een service die periodiek producten bij u thuis bezorgt. U bepaalt zelf de leverfrequentie.

VaudMembership
1 jaar
Kennis en kunde
1 +
Kwalitatieve producten
1 +
Tevreden klanten

Als VaudMember ontvangt u altijd korting en betaalt u nooit verzendkosten.

Als VaudMember ontvangt u altijd korting en betaalt u nooit verzendkosten.

Nooit meer zonder ..

Onze gezondheid is belangrijker dan ooit en die ondersteunen we natuurlijk het liefst met kwalitatieve voedingsstoffen. Wij krijgen regelmatig de opmerking of wij periodiek vitamines en supplementen kunnen versturen met een betaallink achteraf. De meeste mensen gebruiken deze producten namelijk dagelijks.

Dit is dan ook de reden geweest waarom wij een stap verder zijn gegaan dan alleen kwalitatieve voedingsstoffen leveren voor uw gezondheid. Een stukje gemak en service vanuit ons, zodat u nooit meer zonder uw favoriete vitamines en supplementen zit.

5/5
Ik mocht als proef Vaud haar nieuwe service uitproberen. Ik heb wat feedback gegeven en hier hebben zij wat mee gedaan. Enorm tevreden over de service en wat gaaf dat jullie écht naar mij geluisterd hebben.
Simone W.
VaudMember
5/5
Al een ruim een jaar gebruik ik Vaud. Eerst kocht ik dit bij mijn therapeut, nu eigenlijk online. Toen ik hoorde over de standaard levering van producten was ik erg benieuwd. Nu zitten ik en mijn gezin, nooit meer zonder vitamines. Top!
Marlous K.
VaudMember
5/5
Nou ja.. Hoe fijn kan het zijn om automatisch vitamines en supplementen te ontvangen? Heel fijn. Eerst beetje huiverig, maar goed toch een Member geworden. Lekker gemakkelijk en geen omkijken meer naar!
Albert S.
VaudMember

Dit is wat u kunt verwachten als VaudMember

Dit is wat u kunt verwachten als VaudMember

Huis

Altijd in huis

Met VaudMembership heeft u altijd voldoende vitamines en supplementen in huis.

Tussencontrole

Tussencontrole

Ontvang altijd 10 dagen van te voren een herinnering per e-mail, ter controle.

Gemak

Gemak

U bepaald wanneer en welke producten u wilt ontvangen, wij zorgen voor de rest.

Betaallink

U betaalt uw zending via een betaallink, zonder automatische incasso.

Korting

Korting

Altijd 10% korting op alle vitamines en supplementen.

Flexibel

Gemakkelijk aanpassen, uitstellen of overslaan.

Stopzetten

Direct opzegbaar

U kunt VaudMembership altijd pauzeren of stopzetten.

Verzendkosten

Verzendkosten

Uw zending wordt altijd gratis thuis geleverd. Wij betalen de verzending.

Bezorgdatum

U bepaalt zelf de bezorgdatum, wanneer u dat het beste uit komt.

Joris

In 2017 kwam ik voor het eerst in aanmerking met Vaud. Ik probeerde hun vitamines en een aantal supplementen op advies van mijn therapeut. Inmiddels is mijn keukenkastje gevuld met bijna de helft van hun assortiment, van vitamine-B Complex tot Break, van After Alcohol tot Curcuma Forte. Nu ik VaudMember ben, heb ik mijn favoriete producten altijd op voorraad. Soms voeg ik een supplement aan mijn order toe en soms pauzeer ik de service.

Joris R. - VaudMember

Exclusieve toegang verloopt over:

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
VaudMembership

VaudMember

Als VaudMember ontvangt u automatisch uw favoriete vitamines en supplementen. U bepaalt zelf de leverfrequentie. 

5/5

VaudMember

Als VaudMember ontvangt u automatisch uw favoriete vitamines en supplementen. U bepaalt zelf de leverfrequentie. 

5/5
VaudMembership

Ontvang altijd 10 dagen van te voren een herinnering per e-mail, als controle.

U kunt VaudMembership altijd pauzeren of stopzetten.

U betaald uw zending via een betaallink, zonder automatische incasso.

5/5
Snelle levering, precies volgens de vermelding! Had een klein beetje vertaging tijdens het bestellen. Dit gaf ik als feedback op de automatische review direct na de bestelling en kreeg tot mijn verbazing kort daarna een berichtje met een heel net antwoord. Ik verwachtte geen reactie verder, dus dit vond ik extra service!
Yvonne H
Yvonne H.
VaudMember
5/5
Besteld, ik was in de war mbt bezorgdatum. Gelijk een mail erover gekregen en bleek een vergissing van mijn kant. Goederen binnen een week geleverd, in prima staat. Blij mee.
Peter van der W.
VaudMember
5/5
Lekker snel geleverd. Altijd correct behandeld. Gewoon een aanbeveling. Voor iedereen wat.. En natuurlijk geen verzendkosten.. In een woord SUPER.!
Kishan
Kishan O.
VaudMember

Meest gestelde vragen:

Bij Vaud kunt u kiezen voor het plaatsen van een losse bestelling, of bestellen met VaudMembership. Met VaudMembership ontvangt u automatisch elke gewenste periode uw producten. Dit is aan te passen naar uw gewenste leverfrequentie. 

De betaling van uw VaudMembership bestelling wordt pas in gang gezet zodra u per e-mail akkoord geeft. Wij versturen 10 dagen voor verzending een e-mail ter bevestiging. Wanneer u hier akkoord op geeft ontvangt u een betaallink. 

Bevestigd u de bestelling niet? Geen probleem. U ontvangt op dat moment geen producten en hoeft hier dan ook automatisch niet voor te betalen. Wij nemen contact met u op hoe onze service toch van toepassing kan zijn op uw wensen.

Wanneer u een product van Vaud een langere tijd van ons afneemt, kan op den duur een voorraad ontstaan. Dit kan komen doordat u soms een dag vergeet of bewust niet dagelijks inneemt, maar ook doordat wij meestal niet precies na een aantal dagen, maar 1 tot 4 dagen eerder, een nieuw pakket bezorgen. Dan weten we zeker dat het op tijd in huis is. Indien u dus vaker een levering van ons ontvangen heeft, kan het zijn dat de voorraad iets opbouwt. Het kan dan zo nu en dan handig zijn om de bestelling te wijzigen. 

 

Er zijn verschillende manieren: 

  • Via de knop in de aankondigingsmail kunt u uw zending zonder in te hoeven loggen gemakkelijk één maand uitstellen. 
  • Via uw persoonlijke Vaud Account kunt u de leverdatum van de bestelling zo ver uitstellen als u wilt. 
  • Indien u meerdere producten ontvangt, kunt u via uw Vaud Account ook één specifiek product ‘pauzeren’. U ontvangt het product dan één keer niet en bij de volgende zending wel weer automatisch. 

 

Al deze wijzigingen kunt u ook doorgeven aan onze Klantenservice. We helpen u er graag mee. 

Een product met VaudMembership sturen we standaard op a.d.h.v. van uw gewenste leverfrequentie. U bepaalt natuurlijk zelf of we dit moeten blijven doen. Heeft u de producten liever wat minder vaak of wilt u de eerstvolgende zending op een andere dag laten bezorgen? Wij passen dit graag voor uw aan, neem contact op met onze klantenservice.

Wilt u iets wijzigen aan uw VaudMembership bestelling? Dat kan altijd. U kunt dit aangeven in de aankondigingsmail of door contact op te nemen met onze klantenservice.

Wilt u uw VaudMembership bestelling stopzetten? Dan kan dat altijd. U zit namelijk nergens aan vast. U kunt een stopzetting doorgeven via e-mail, chat, Messenger of WhatsApp. Neem dan contact op met onze klantenservice. We sturen u dan per e-mail een bevestiging van de stopzetting. 

Wordt nu VaudMember!

VaudMembership