Wat is het verschil tussen de supplementen Break en JoJo-effect Support? Het is een vraag die wij regelmatig krijgen van onze klanten. In dit artikel wordt uitgelegd wat de werking is van Break, de werking van JoJo-effect Support en wat de grootste verschillen zijn tussen beiden supplementen.

 

Het supplement Breakchitosan-vetten-break-vaud

Het supplement Break van Vaud heeft de eigenschap om (verzadigde) vetten aan zich te binden, dit komt door de werkzame stof Chitosan*. Het wordt dan ook voornamelijk gebruikt tijdens het eten van een ‘ongezonde maaltijd’. Deze zijn vaak rijk aan vetten, waardoor u in gewicht kan aankomen. Het supplement kapselt dan ook die vetten in waardoor ze niet opgenomen kunnen worden door het lichaam*. Dit supplement wordt vaak gebruikt tijdens de zogenoemde ‘cheatmeals‘.

 

Het supplement JoJo-effect Support Supplement tegen het JoJo-effect

Het supplement JoJo-effect Support wordt gebruikt wanneer u zich bezig houdt met gewichtsverlies. Het stimuleert dan ook de vetverbranding en ondersteunt de spieren bij het afvallen, dankzij het ingrediënt CLA*. Dit zijn de twee belangrijkste factoren om het zo genoemde JoJo-effect te voorkomen. Wij raden het supplement aan drie keer per dag te nemen verdeeld over de dag, tijdens een maaltijd.

 

Verschil Break en JoJo-effect Support

Het grootste verschil tussen beiden supplementen, is dat JoJo-effect Support het lichaam ondersteunt bij het verliezen van vetweefsel voor een langere periode*. Waarbij het supplement Break de stok achter de deur is wanneer u toch wilt genieten van een maaltijd die niet past binnen uw gezonde eetpatroon.

 

Combinatie van beiden

De twee supplementen worden vaak samen gekocht en gebruikt. Om deze reden hebben wij een Vaud Combinatie samengesteld van beiden producten. Wanneer u deze Vaud Combinatie aanschaft ontvangt u een korting op de supplementen Break en JoJo-effect Support.

 

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderwerp ‘Verschil Break en JoJo-effect Support’? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

 

Disclaimer:

* Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Your email address will not be published.