Vitamine C kind

vitamine c kind

Vitamine C is een ontzettend belangrijke vitamine voor uw kind als voor u. Het heeft namelijk effect op verschillende aspecten van de gezondheid, zoals: de tanden, botten, het immuunsysteem en het gevoel van energie. In dit artikel worden verschillende onderwerpen besproken die horen bij vitamine C voor uw kind.

In dit artikel

Vitamine C voor uw kind

Vitamine C is een van de dertien vitamines en wellicht de meest bekende van allemaal. Zo is deze vitamine samen met vitamine D onmisbaar voor de gezondheid van uw kind.

Vitamine C in voeding

Er zijn verschillende soorten voedingstoffen die een hoge dosering vitamine C bevatten, voornamelijk groente en fruit. Echter zijn dat twee soorten voeding die niet bij alle kinderen worden gewaardeerd. In dit overzicht ziet u welke soorten groente en fruit een dosering vitamine C bevatten:

VoedingSoortVitamine C per 100 gram
FruitBanaan8,7 mg
 Appel4,6 mg
 Peer1 mg
 Druif5 mg
GroenteAardappel14 mg
 Paprika150 mg
 Snijbonen20 mg
 Broccoli75 mg

Heeft uw kind vitamine C nodig?

Ieder kind heeft vitamine C nodig, uit voeding of met behulp van een supplement. Het ene kind haalt voldoende vitamine C uit groente en fruit, terwijl de ander een dagelijkse aanvulling kan gebruiken. Het is daarom belangrijk om na te gaan of uw kind daadwerkelijk voldoende van de voedingsstof binnen krijgt door middel van voeding. Als dit niet het geval is, is een supplement met de benodigde voedingsstoffen voor uw kind geadviseerd.

Vitamine C in Child-Kids Vitamine

Child- Kids Vitamine van Vaud is een multivitamine preparaat speciaal ontwikkeld voor uw kind. Zo bevat het naast 60 mg vitamine C per kauw-tablet, alle benodigde vitamines, mineralen en overige voedingsstoffen voor uw kind. Daarnaast is de vitamine ontwikkeld in de vorm van een kauw-tablet met een natuurlijke zoete smaak, zodat dit gemakkelijk door uw kind gebruikt kan worden.

Child - Kids vitamine

  • Multivitamine voor uw kind
  • Speciale dosering
  • Gemakkelijke kauwtablet
  • 100% natuurlijke smaakstof
  • Zwitserse kwaliteit
  • Volgens Europese (EFSA) wetgeving
Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderwerp ‘Vitamine C kind’ of product? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.