Vitamine D kind

vitamine d kind

Vitamine D is een onmisbare vitamine voor de gezondheid van uw kind en voor u. Zo heeft het een positief effect op verschillende aspecten van de gezondheid, zoals: de botten, tanden en het immuunsysteem. In dit artikel worden verschillende onderwerpen besproken en vragen beantwoord die bij vitamine D voor uw kind horen.

In dit artikel

Vitamine D voor uw kind

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine en samen met vitamine C de bekendste van alle dertien. Deze voedingsstof is dan ook onmisbaar voor de gezondheid van uw kind.

Vitamine D van de zon

Vitamine D is een van de weinig vitamines die het lichaam zelf kan aanmaken met behulp van de zon. Dit proces start wanneer de huid wordt blootgesteld aan de zon. Hierdoor kan een tekort aan vitamine D ontstaan bij kinderen die niet genoeg buiten komen, kinderen die buiten komen met lichamelijke bedekking of kinderen met een getinte of donkere huidskleur. Om dit tekort te voorkomen adviseert de Gezondheidsraad om kinderen 10 mcg vitamine D te laten consumeren in de vorm van een supplement. Dit is in tegenstelling tot de dagelijkse hoeveelheid voor volwassen erg laag.

Heeft uw kind vitamine D nodig?

Ieder kind heeft vitamine D nodig, afkomstig van de zon of met behulp van een supplement. Het ene kind produceert voldoende vitamine D in de huid, terwijl de ander dit niet doet. Ondanks dat de Gezondheidsraad adviseert om extra vitamine D te gebruiken met behulp van een supplement, is het verstandig om na te gaan of uw kind überhaupt voldoende voedingsstoffen consumeert.

Vitamine D in Child-Kids Vitamine

Child- Kids Vitamine van Vaud is een multivitamine preparaat speciaal ontwikkeld voor uw kind. Zo bevat het naast een verantwoorde dosering vitamine D per kauw-tablet, alle benodigde vitamines, mineralen en overige voedingsstoffen voor uw kind. Daarnaast is de vitamine ontwikkeld in de vorm van een kauw-tablet met een natuurlijke zoete smaak, zodat dit gemakkelijk door uw kind gebruikt kan worden.

Child - Kids vitamine

  • Multivitamine voor uw kind
  • Speciale dosering
  • Gemakkelijke kauwtablet
  • 100% natuurlijke smaakstof
  • Zwitserse kwaliteit
  • Volgens Europese (EFSA) wetgeving
Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderwerp ‘Vitamine D kind’ of product? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.