Naast het eten van gezonde voeding, dagelijkse beweging en genoeg nachtrust, zijn er ook verschillende supplementen die een bijdragen leveren aan de weerstand. Zo zijn er bepaalde vitamines en mineralen in de vorm van een supplement die ondersteuning kunnen bieden.

 

  1. Vitamine A zorgt mede voor en goede weerstand. Naast deze belangrijke eigenschap heeft het ook een grote invloed op het gezichtsvermogen en zorgt het voor een gezonde huid.
  2. Vitamine B6 heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Daarnaast bevordert het de energiestofwisseling en heeft het effect op psychologische functies. Vitamine B-Complex van Vaud bevat een hoge dosering Vitamine B6.
  3. Vitamine B11 helpt het immuunsysteem. Daarnaast heeft het net als Vitamine B6 invloed op de psychologische functies en bevordert het de energiestofwisseling. Vitamine B-Complex van Vaud bevat een hoge dosering Vitamine B11.
  4. Vitamine B12 ondersteunt de afweer van het lichaam. Doordat deze vitamine alleen in dierlijke producten voorkomt, kunnen veganisten en sommige vegetariërs een tekort hebben aan B12. Voor hen kan een supplement een uitkomst bieden. Vitamine B12 van Vaud bevat een hoge dosering en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
  5. Vitamine C staat het meest bekend om de ondersteunende werking van de weerstand. Dit is dan ook de reden dat vele een aanvulling Vitamine C gebruiken op hun dagelijkse voeding. Vitamine C Forte van Vaud bevat een dosering van 1000 mg.
  6. Vitamine D helpt het immuunsysteem van lichaamscellen. Het is belangrijk om gedurende het gehele jaar voldoende vitamine D binnen te krijgen, juist gedurende de herfst en winter periode wanneer de zonuren het kortst zijn. Vitamine D3 van Vaud bevat een hoge kwalitatieve dosering van 75 mcg.
  7. IJzer is een mineraal dat een positieve invloed heeft op het immuunsysteem. Daarnaast heeft het een gunstige invloed op vermoeidheid en draagt het bij aan het energieniveau.
  8. Zink is een mineraal dat een positieve invloed heeft op de weerstand. Daarnaast heeft het onder anderen invloed op de celdeling, het haar, de huid en nagels. Het supplement Calcium, Magnesium en Zink van Vaud bevat een hoge dosering Zink voor de weerstand. 

Welke supplementen voor de weerstand?

Welk supplement voor de weerstand?

Al de bovengenoemde supplementen van vitamines en mineralen dragen bij aan de weerstand. Deze gezondheidsclaims voor de weerstand zijn goedgekeurd volgens de Nederlandse Waren en Voedsel Autoriteit (EFSA).

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.