Skip to content

Collageen poeder ervaringen

Collageen poeder ervaringen? Collageen is een steeds populairder wordende bouwstof die verschillende functies van het lichaam ondersteunt. Zo heeft het een effect op de vorming van bindweefsel, zorgt het voor elasticiteit van de huid en is het goed voor botten, spieren, gewrichten en organen. In dit artikel worden verschillende ervaringen van deskundigen gedeeld over het gebruik van collageen poeder.

Collageen poeder ervaringen

Om te bepalen of een collageen poeder voor u effectief is, kan het delen van ervaringen nuttig zijn. Zo hebben we een aantal deskundigen aan het woord gelaten om hun ervaringen met collageen poeder te delen.

 

Jeanette van Duifboezem

“In mijn branche als schoonheidsspecialiste is de term collageen al langer bekend. Wij adviseren het bijvoorbeeld aan mannen en vrouwen die hun huid willen stimuleren. Veel mensen denken echter nog steeds dat het gebruik van crèmes met een dosis collageen net zo effectief is als het gebruik van een collageenpoeder of –supplement. Daarbij adviseer ik mijn cliënten altijd om een collageenpoeder te gebruiken met een dosis vitamine C voor een betere opname in het bindweefsel. Natuurlijk heb ik het Collageen Poeder 4 in 1 eerst zelf getest voordat ik mijn ervaringen kon delen. De reden dat ik het nu aan mijn cliënten aanbeveel is omdat de zuiverheid van het product optimaal is.”

 

Olaf Hötisse

“Collageen wordt meestal geassocieerd met huid, rimpels en veroudering. Dat is begrijpelijk, maar collageen heeft een nog veel breder scala aan positieve effecten op het lichaam. Zo adviseer ik mensen die veel sporten of ouder worden om het te gebruiken. Het ondersteunt het kraakbeen en de botten.”

 

Marie-Claire Overveen

“Als gezondheidstherapeut is het mijn taak om de gezondheid van mensen te ondersteunen en ze zich vitaal te laten voelen. Dit doe ik in combinatie met mijn behandelingen en een supplement met de juiste voedingsstoffen. Nu, na een positieve ervaring, heb ik ervoor gekozen om Collageen Poeder toe te voegen aan mijn adviezen. Zeker omdat het wetenschappelijk onderzoek naar de voedingsstof zo lijdend en veelbelovend is.”

Wat zijn de bijwerkingen?

Er zijn meerdere wetenschappelijke studies verricht naar de effecten en mogelijke bijwerkingen van het gebruik van collageen poeder. Zo zijn er geen bijwerkingen bekend bij het gebruik van een collageensupplement. Hierbij is het wel van belang dat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet wordt overschreden.

  • De elasticiteit van de huid (bij huidveroudering)
  • Versteviging van de huid
  • Flexibiliteit van gewrichten
  • Vorming van kraakbeen
  • Ondersteuning van botten
  • Ondersteuning van de spieren

Shop gerelateerd aan collageen

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderwerp ‘Collageen poeder ervaringen’ of product? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.