collageen poeder ervaringen
Vaud_Logo_Digitaal

Redactie Vaud

1 min. leestijd

Collageen poeder ervaringen? Collageen is een steeds populairder wordende bouwstof die verschillende functies van het lichaam ondersteunt. Zo heeft het effect op de vorming van bindweefsel, zorgt het voor de huid elasticiteit en is het goed voor botten, spieren, gewrichten en organen. In dit artikel worden verschillende ervaringen gedeeld van deskundige over het gebruik van collageen poeder.

Collageen poeder ervaringen

Om te bepalen of een collageen poeder effectief kan zijn voor u, kan het delen van ervaringen nuttig zijn. Zo hebben wij een aantal deskundige aan het woord gelaten om hun ervaringen te delen betreft de collageen poeder.

 

Jeanette van Duifboezem

“In mijn branche als schoonheidsspecialist is de term collageen al enige tijd bekend. Zo adviseren wij het mannen en vrouwen die hun huid wil stimuleren. Toch denken nog steeds veel mensen dat het gebruiken van crèmes met een dosering van collageen net zo effectief is als het gebruiken van een collageen poeder of supplement. Daarbij adviseer ik mijn cliënten altijd om een collageen poeder te gebruiken met een dosering vitamine C voor een betere opnamen in het bindweefsel. Natuurlijk heb ik eerst de Collageen poeder 4 in 1 zelf getest voordat ik mijn ervaringen kon delen. De reden waarom ik het mijn klanten nu adviseer, is omdat de zuiverheid van het product optimaal is.”

 

Olaf Hötisse

“Collageen wordt meestal geassocieerd met de huid, rimpels en veroudering. Dat is begrijpelijk, maar toch heeft collageen nog een breder scala aan positieve effecten op het lichaam. Zo adviseer ik mensen die veel sporten of ouder worden, om het te gebruiken. Het ondersteunt het kraakbeen en de botten.”

 

Marie-Claire Overveen

“Als gezondheidstherapeut is het mijn taak om mensen hun gezondheid te ondersteunen en een vitaal gevoel te geven. Dit doe ik in combinatie met mijn behandelingen en een aanvulling van de juiste voedingsstoffen. Nu heb ik ervoor gekozen om, na een positieve ervaring, Collageen Poeder aan mijn advies toe te voegen. Juist omdat het wetenschappelijk onderzoek naar de voedingsstof zo lijdend en veel belovend is.”

Wat zijn de bijwerkingen?

Er is veelvoudig wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking en eventuele bijwerkingen van het gebruik van collageen poeder. Zo zijn er geen bekende bijwerkingen gevonden over het gebruik van een collageen supplement. Hierbij is het wel belangrijk dat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet wordt overschreden.

Aanbevolen artikelen:

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderwerp of product? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *