Minoxidil voor het haar

minoxidil voor het haar

Minoxidil is een populaire zoekterm op het internet. Dit heeft te maken met de werking van het product en het vrij (online) willen verkrijgen ervan. Echter is het noodzakelijk om op de hoogte te zijn van de werking en mogelijke bijwerkingen van het geneesmiddel. In dit artikel worden verschillende onderwerpen besproken over het product en verschillende natuurlijke alternatieven.

In dit artikel

Wat is Minoxidil?

Monixidil is een geneesmiddel dat haaruitval vermindert en de haargroei kan bevorderen. Het wordt daarom gebruikt bij het tegengaan van kaalheid voor zowel mannen als vrouwen. Minoxidil is te gebruiken als lotion die op de hoofdhuid aangebracht dient te worden. Het effect is over het algemeen zichtbaar na vier maanden. Daarnaast zijn er ook mogelijke bijwerkingen bij dit geneesmiddel, zoals; hoofdpijn, huidirritatie of overmatige haargroei.

Alleen op doktersrecept

Wat veel mensen niet weten over het geneesmiddel Minoxidil, is dat het alleen verkrijgbaar is op doktersrecept. Toch zijn er veel webshops die beweren het geneesmiddel te verkopen, terwijl dit niet correct is en ten strengste verboden. Er zijn enkele uitzonderingen waarbij het product wordt aangeboden met een zeer lage dosering Minoxidil zonder doktersrecept. Let hierbij goed op de betrouwbaarheid van het product.

Natuurlijk alternatief

Naast het geneesmiddel Minoxidil voor de haargroei, zijn er verschillende natuurlijke alternatieven die vrij verkrijgbaar zijn zonder dokters recept. Zo zijn er supplementen ontwikkeld die de haargroei ondersteunen en bijdragen aan de conditie van het haar. Het is bij deze producten erg belangrijk dat het een hoge dosering vitamine B8 (Biotine), Zink en Seleen bevat. Deze voedingsstoffen hebben namelijk een wetenschappelijk (EFSA) bewezen invloed op de haargroei.

Haargroei Man

  • Voor de haargroei
  • Behouden van sterk haar
  • Voor de hoofdhuid
  • Balans van hormonen
  • Geschikt voor alle haartypes
  • Natuurlijke voedingsstoffen
  • Zwitserse kwaliteit
  • Volgens Europese (EFSA) wetgeving
Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderwerp ‘Minoxidil voor het haar’ of product? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.