Concentratie pillen

concentratie pillen

Concentratie pillen zijn tegenwoordig erg populair. Veel studenten of werkende denken dankzij het gebruik van de pil bergen te verzetten, echter is er nog veel onduidelijk. In dit artikel worden concentratie pillen toegelicht, de verschillende soorten en medicijnen.

In dit artikel

Soorten concentratie pillen

Tegenwoordig zijn er talloze verschillende concentratie pillen en wordt het onduidelijk welke concentratie pil het beste is. Hiervoor is het belangrijk om te kijken naar de voedingsstoffen in de pil. Essentieel voor een goede concentratie pil is cafeïne, dankzij de cafeïne raakt men minder vermoeid. Daarnaast zijn Oosterse kruiden zoals Ginseng en Rhodiola Rosea belangrijk voor de concentratie. Tot slot zijn er veel merken die een concentratie pil op de markt brengen en denken te scoren, echter is in veel gevallen weinig onderzoek gedaan naar de werking en bijwerkingen van de voedingsstoffen. Hierdoor is het in veel gevallen weg gegooid geld.

Medicijnen

Naast de gebruikelijke concentratie pillen/supplementen worden ook medicijnen veel gebruikt, voornamelijk door studenten. Ritalin is hiervan het bekendste medicijn. Echter is dit niet zonder gevaar, een ieder kan anders reageren op deze medicatie. De één kan er geconcentreerder door werken, terwijl de ander juist meer energie krijgt en niet stil kan zitten. Zonder begeleiding van een arts kan er veel misgaan. Het wordt ten strengste afgeraden om medicijnen te gebruiken zonder voorschrift van een arts.

Concentrate vs. concentratie pillen

Concentrate helpt het concentratievermogen dankzij vitamine B6, Guarana en Panax Ginseng. Deze voedingsstoffen zijn van de hoogste kwaliteit waardoor de werking optimaal is. Naast dat het de concentratie bevordert is het ook goed voor het geheugen, de leerprestaties, de gemoedstoestand en de geestelijke balans. Dit allen is onmisbaar ter ondersteuning van het concentratievermogen. Daarnaast helpt Concentrate ook bij vermoeidheid en moeheid. Het supplement geeft extra energie op de momenten dat het nodig is.

  • Voor het concentratievermogen
  • Leerprestaties, geheugen en geestelijke balans
  • Bij vermoeidheid en moeheid
  • Zwitserse kwaliteit
  • Volgens Europese (EFSA) wetgeving
Heeft u een vraag?

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderwerp ‘Concentratie pillen’ of product? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Your email address will not be published.