Erectie pillen
Vaud_Logo_Digitaal

Redactie Vaud

1 min. leestijd

Erectie pillen voor het krijgen en verbeteren van een erectie. Zo groeit de vraag naar erectie pillen, met als oorzaak dat ruim 10% van de mannen last heeft van erectie problemen. Hierbij wordt het krijgen van een erectie onderdrukt of zelfs onmogelijk. In dit artikel worden de werking, fabels, risico’s en bijwerkingen rondom dit onderwerp besproken.

Wanneer erectie pillen gebruiken?

Een man zal een erectie pil gebruiken wanneer hij een hardere en stevigere erectie wilt ervaren. Zoals eerder aangegeven heeft één op de tien mannen last van erectie problemen, waarbij het krijgen van een erectie lastig is. Hiervoor kan een erectie pil uitkomst bieden.

Werking van erectie pillen

Erectie pillen zorgen ervoor dat er meer bloed naar de zwellichamen in de penis stroomt. Hierdoor kan een hardere en stevigere erectie ontstaan. Wanneer er seksuele prikkels ontstaan ervaart een man een erectie. Bij het gebruik van een erectie pil wordt deze erectie dus als het ware extra gestimuleerd door de bloedtoevoer naar de penis.

Erectie pillen

Feiten en fabels

  • Erectie pillen werken alleen als het een ingrediënt bevat dat effect heeft op de doorbloeding. Dit klopt, omdat alleen door de doorbloeding de erectie steviger en harder kan worden. Producten die dit niet bevatten, zijn vaak libido verhogende producten.
  • Een pil voor de erectie is alleen verkrijgbaar op recept. Dit is onjuist. Er zijn medicijnen ontwikkeld voor de verbetering van de erectie zoals Viagra, deze zijn alleen verkrijgbaar op recept van een (huis)arts. Daarnaast zijn er supplementen die de erectie van een man ondersteunen vrij verkrijgbaar.
  • Alleen oudere mannen gebruiken erectie stimulerende middelen. Dit is onjuist. Uit onderzoek is gebleken dat 5% van de mannen tussen de leeftijd 20-40 jaar en 14% van de mannen tussen de leeftijd 40-70 jaar erectie problemen ervaart.

Product met L-Arginine

Zoals eerder besproken is het belangrijk dat erectie pillen een ingrediënt bevat voor de doorbloeding. Zo heeft L-Arginine invloed op de bloedsomloop en hiermee op de bloedtoevoer naar de zwellichamen in de penis.

Aanbevolen artikelen:

 

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderwerp of product? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen.

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *