Libido verhogen man

 

Een verlaagd libido is geen lichamelijke aandoening echter geeft 15% van de Nederlandse mannen aan dat zij een verlaagd libido hebben. In deze blog worden 6 tips gegeven hoe een man zijn libido kan verhogen.

 

 1. Denk aan uw partner

Ontspan door naar een rustige plek te gaan zonder telefoon. Denk gedurende 20 minuten aan of partner of degene waar u zich seksueel aangetrokken tot voelt. Adem door uw neus en houd de ogen gesloten, zodat u zich volledig kan concentreren op die persoon.

Denk tijdens deze 20 minuten aan de leuke en mooie momenten die jullie samen hebben meegemaakt of mee gaan maken. Dit zal het verlangen naar uw partner bevorderen. Tevens is het ook mogelijk om deze oefening samen met uw partner uit te voeren om dichter tot elkaar te komen.

 

 1. Bewegen

Er zijn verschillende oefeningen waardoor het libido verhoogt kan worden, de belangrijkste zijn krachttraining en cardio. Dit verbetert de bloedsomloop en daardoor ook de bloedstroom naar het geslachtsorgaan. Tevens heeft sporten een positief effect op de gezondheid en uw gemoedstoestand. Probeer 3 keer per week een uur te sporten, dit kan bij de man leiden tot een verhoging van het libido.

 

 1. Voedsel

Pas uw voedselpatroon aan, verschillende onderzoeken laten zien dat het libido een nauw verband heeft met bepaalt eten. Hieronder zijn een aantal voorbeelden gegeven van eten dat een positieve invloed kan hebben op het libido:

 • Asperges
 • Oesters
 • Vanille
 • Ginseng
 • Chocola
 • Aardbeien

 

 1. Stress

Stress is één van de grootste oorzaken voor het verlagen van een man zijn libido. Het is wetenschappelijk bewezen dat zonder stress het libido stijgt. Stress heeft een negatief effect op testosteron en zonder testosteron is het niet mogelijk om seksuele verlangens te hebben. Het is daarom belangrijk om zoveel mogelijk stress weg te nemen.

libido verhogen man

 

 1. Blijf communiceren

In veel relaties is de zin in seks verdwenen, dit kan meerder oorzaken hebben. Zoals problemen met elkaar, geld of kinderen. Omdat hier niet over gesproken wordt, blijft dit tussen jullie in staan.

Het is daarom van belang om te blijven communiceren, niet alleen over intieme problemen. Alle mogelijke frictie tussen u en uw partner moet bespreekbaar blijven, dit zorgt voor een betere en gezondere relatie. Dit resulteert uiteindelijk in een verhoging van het libido.

 

 1. Supplementen

Libido Support van Vaud is een supplement dat het libido kan verhogen van zowel de man als de vrouw. Dit komt dankzij het ingrediënt Maca, dit biedt ondersteuning aan het libido en hiermee ook de behoeft aan seks.

 

Heeft u vragen of opmerkingen over het libido van de man of het supplement Libido Support? Laat het ons gerust weten.

Aanbevolen Berichten

Nog geen reacties, wees de eerste!


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *