Libido verhogen van een vrouw. Een verlaagd libido komt bij vrouwen vaker voor dan bij mannen. Een verlaagd libido is geen lichamelijke aandoening, echter geeft 20% van de Nederlandse vrouwen aan last te hebben van een verlaagd libido. In deze blog worden enkele oorzaken toegelicht en oplossingen hoe een vrouw haar libido kan verhogen.

 

Hormonen

Vrouwen hebben veel te maken met hormonen, op het gebied van het libido spelen Oestrogeen (verhoogt het libido) en Progesteron (verlaagt het libido) een grote rol. Daarom hebben vrouwen een hoger libido rond de ovulatie (tijdens de oestrogeenpiek) en minder na de piek wanneer het progesterongehalte stijgt. Dit is een natuurlijk lichamelijk proces en is bij veel vrouwen normaal. Daarnaast zijn er veel verschillende oorzaken die verdeeld kunnen worden onder psychische en lichamelijk oorzaken.

Leestip:

 

Psychische oorzaken

 • Stress speelt een grote rol bij het libido van een vrouw. Stress verlaagt het libido.
 • Emoties zoals angst of verdriet kunnen invloed hebben op het libido.
 • Sleur is een vaak voorkomend probleem bij zowel vrouwen als mannen. Het koppel is lang samen en de seks is niet meer zoals voorheen. Jullie raken in een sleur, in dit geval is het belangrijk om erover te praten met elkaar. Het is makkelijker om een probleem op te lossen als er over gesproken wordt.
 • Zwangerschap kan zowel een positief als een negatief effect hebben op het libido. Tijdens de zwangerschap kan de vrouw een verhoogt libido hebben, echter hebben de meeste vrouwen na de zwangerschap een verlaagt libido. Dit duurt over het algemeen een aantal maanden voordat het libido weer verhoogt.

 

Lichamelijke oorzaken

 • Alcohol in kleine hoeveelheden verhoogt het libido, maar grote hoeveelheden of regelmatig alcohol gebruik verlaagt het libido.
 • Medicijnen kunnen bijwerkingen hebben, in sommige gevallen kan dit resulteren in een verlaagt libido.

 


Bekijk Libido Support van Vaud

 

Hoe kunt u uw libido verhogen?

 • Kijk pornografische beelden, samen met uw partner of alleen
 • Lees een erotisch getint boek
 • Bespreek erotische gedachtes
 • Maak tijd voor uzelf of elkaar
 • Gebruik sexspeeltjes
 • Supplement Libido Support van Vaud

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen over het libido van vrouwen of het supplement Libido Support? Laat het ons gerust weten.

Aanbevolen Berichten

6 Reacties

 1. Interresant artikel, ook die over libido verhogen man. Ik ben zelf therapeute en verneem van mijn cliënten dat zij problemen hebben met hun libido. Ik zal wat meer onderzoek doen naar jullie producten en deze wellicht adviseren.

 2. Ik was al bekend met Libido Support, voor mij werkt het goed. Leuke blog!

 3. Bedankt voor u bericht! Wat leuk om te lezen dat u het een interessant artikel vindt en overweegt om onze producten te adviseren aan uw cliënten. Mocht u verdere vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Julia, Team Vaud

 4. Fijn dat onze producten bevallen!

  Julia, Team Vaud

 5. Ik wil bestellen een verpakking van10 om uit te proberen.hoelang ervoor moet je die pil nemen voor je sex hebt.ik heb geen libido door medicatie mag Veroniekskebauters@gmail.com

 6. Beste Veronique,

  Bedankt voor uw reactie.
  Echter is het niet mogelijk om Libido Support in een verpakking van 10 stuks te bestellen.
  Daarnaast kan Libido Support voor een verhoging van uw libido zorgen binnen 1-2 weken.


Reageer hier

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *