Over Vaud

Vaud is een kanton in het westen van Zwitserland. Een groot deel van het kanton grenst aan Frankrijk en staat bekend om zijn heilzame kuuroorden, mineralen, zuivere lucht en schone en majesteitelijke meren, die harmoniëren met de authentieke charme van het landschap.

Juist hier, in de hoofdstad Lausanne, is twintig jaar geleden, met alle kennis over een gezonde voedings- en levensstijl de firma Vaud opgericht. Vaud heeft zich toegelegd op het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogwaardige vitamines- en voedingssupplementen. Inmiddels is ons bedrijf gegroeid naar een samenwerking met acht verschillende artsen en specialisten.

Deze Zwitserse deskundigheid heeft geleid tot het kunnen aanbieden van een breed assortiment aan mooie en natuurlijke producten die bijdragen aan een goede gezondheid. Na het enorme succes in Zwitserland en een grote vraag vanuit Nederland, is twee jaar geleden besloten onze producten ook meer toegankelijk te maken voor de Nederlandse markt. Et voilà, Vaud!

Waarom vitamines en voedingssupplementen van Vaud?

Vitaminen en mineralen zijn belangrijk omdat deze ervoor zorgen dat het lichaam goed functioneert. Het zijn als het ware de olieën, die de machine (het lichaam) draaiende houden. Omdat ons lichaam de meeste mineralen en vitamines niet zelf kan aanmaken, zijn we soms genoodzaakt de natuur een handje te helpen.

30 jaar geleden bevatte onze voeding 80% meer voedingsstoffen dan nu. Om deze behoeften van ons lichaam toch op een stabiel niveau te houden, zijn wij genoodzaakt om deze aan te vullen met voedingssupplementen en vitamines. Dankzij de supplementen van Vaud bent u er van verzekerd dat uw lichaam zichzelf beter kan weren tegen bacteriën en ziektekiemen. 

Waarom is Vaud uniek?

Wat de producten van Vaud uniek maakt is dat een groot deel van ons assortiment ‘Time Released’ is. Deze speciale formule zorgt ervoor dat het supplement geleidelijk aan het lichaam wordt afgegeven. Zo kan er een constante hoeveelheid vitamines en mineralen verspreid over de dag / nacht aan het bloed worden afgegeven.