Welkom op de officiële webshop van Vaud. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogwaardige vitaminen en voedingssupplementen. Duurzaamheid en integriteit staat bij ons hoog in het vaandel om de Zwitserse kwaliteit te waarborgen.

Vaud is een firma dat twintig jaar geleden haar kennis heeft omgezet in een bedrijf omtrent voedingsstoffen. Inmiddels is het bedrijf gegroeid naar een samenwerking met acht verschillende artsen en specialisten om zo de kennis van nu om te zetten in voedingssupplementen en vitamines voor het menselijk lichaam. Met de Zwitserse deskundigheid die onze kennis verbind, ontstaan er verschillende mooie en natuurlijke producten.

Wat is Vaud?

Vaud is van origine een kanton in het westen van Zwitserland, met als hoofdstad Lausanne. Hier zijn de voedingssupplementen en vitaminen van Vaud ontstaan. Vanuit dit kanton, grenzend aan de Franse grens, is de kennis over voeding en vitamines in combinatie met de Zwitserse souplesse omgezet in een medisch en transparant bedrijf.

Waarom voedingssupplementen en vitamines?

Vitaminen en mineralen zijn belangrijk omdat ze ervoor zorgen dat het lichaam goed functioneert. Ze zijn als het ware de olie, die de machine (het lichaam) draaiende houdt. Omdat uw lichaam de meeste mineralen en vitaminen niet zelf kan aanmaken, dient u zelf te zorgen dat u er voldoende van binnen krijgt.

30 jaar geleden bevatte onze voeding 80% meer voedingsstoffen dan nu. Om deze behoeften van ons menselijk lichaam toch op aan stabiel niveau te houden, zijn wij genoodzaakt om deze toe te voegen met voedingssupplementen en vitamines. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het menselijk lichaam zichzelf kan weren tegen bacteriën en ziektekiemen van buitenaf.

Waarom is Vaud uniek?

De voedingssupplementen en vitamines van Vaud zijn uniek doordat zij eenmaal aangekomen in het maag-darmkanaal langzaam uiteen vallen. Hierdoor komen de vitaminen en mineralen gefaseerd uit de tablet of capsule vrij. Op deze wijze worden er gedurende uren (dag en nacht) een constante hoeveelheid vitaminen en mineralen aan het lichaam afgegeven.