Skip to content

Over ons

Vaud is meer dan een bedrijf dat vitamines en supplementen verkoopt. We bieden een complete ondersteuning voor de fysieke- en mentale gezondheid gericht op hedendaagse ongemakken. Dit doen wij met behulp van vitamines, mineralen en overige voedingsstoffen volgens de strenge Zwitserse kwaliteitsnorm. Deze zijn online en via fysieke verkooppunten te verkrijgen.

Vaud heeft haar naam te danken aan de plaats waar het bedrijf tot stand is gekomen, namelijk een kanton in het westen van Zwitserland.

Ondanks dat Zwitserland een van de kleinste landen op het Europese continent is, heeft het Zwitserse vakmanschap en hiermee de hoge kwaliteit, een wereldwijd bereik.

Bij Vaud houden wij ons voornamelijk bezig met de vraag: hoe kunnen wij een complete ondersteuning bieden voor de fysieke- en mentale gezondheid.

De vitamines en supplementen die wij ontwikkelen zijn volledig GMO (Genetically Modified Organism) vrij.

Het Vaud Team heeft zich de afgelopen jaren zich weten te ontwikkelen en uitbreiden tot één team.

Zwitserse kwaliteit is wat bij Vaud stipt op nummer één staat als het om merkwaardes gaat. Dit betreft de kwaliteit van onze producten én service.

Aan de kwaliteit van onze producten besteden wij veel aandacht. Voornamelijk als het gaat over de certificering van de grondstoffen. 

De mening en ervaring van onze klanten zijn voor ons erg belangrijk. Met deze informatie kunnen wij namelijk nog beter voorzien in de wensen en behoeften van hen.