Skip to content

Productspecialist

Joost Ribbels

Bij Vaud werk ik elke dag met het doel om producten te selecteren die niet alleen effectief zijn, maar ook veilig en van de hoogste kwaliteit. Ik geloof sterk in het ondersteunen van onze klanten door hen gedetailleerde informatie en eerlijk advies te bieden over onze producten. Dit zorgt ervoor dat zij de juiste keuzes kunnen maken voor hun persoonlijke gezondheidsbehoeften.

Mijn benadering bij Vaud is altijd klantgericht. Ik luister aandachtig naar de feedback en behoeften van onze klanten en gebruik deze inzichten om ons productaanbod constant te verbeteren en te verfijnen. Dit klantgerichte perspectief is essentieel om ervoor te zorgen dat Vaud synoniem staat voor vertrouwen en kwaliteit in de gezondheidssector.

Buiten het werk geniet ik van hardlopen, koken met gezonde ingrediënten en het bijhouden van de nieuwste trends en onderzoeken in de gezondheidszorg. Deze persoonlijke interesses helpen me om een breder perspectief te houden en constant nieuwe ideeën te integreren in mijn professionele rol.